Najveća šansa Lilye Irem Salman u seriji Ates Kuslari je njen partner

U TV seriji pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja se emituje na ekranima ATV TV-a petkom uveče, Huma i Zipkin su počeli da se izražavaju kao jedan od omiljenih serijskih parova poslednjeg perioda.

Najveća šansa Lilye Irem Salman u seriji Ates Kuslari je njen partner

Foto Credits: Internet Haber

Publika je brzo zavolela ovaj duo i primećuje se da postoji interesovanje za par koji tumače Lilya Irem Salman i Erdem Sanli na društvenim mrežama.

Projekat Ates Kuslari je moćna dramska serija i jedan od aspekata priče koji privlači publiku je privlačnost odnosa između parova. Čistoća likova Hume i Zipkina i činjenica da tako dobro pristaju jedno drugom, naterali su fanove serije da istaknu ovaj dvojac.

Lilya Irem Salman je nedavno izjavila da se odlično slaže sa njenim partnerom Erdemom Sanlijem na snimanju. Mlada glumica svog partnera vidi kao veliku šansu za sebe. Navodeći da su i komentari publike veoma dobri, Salman dobro koristi priliku koju je našla na početku karijere u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice.

Dobri komentari

Lilya Irem Salman je o svom partneru Erdemu Sanliju rekla sledeće:

„Moj odnos sa Erdemom je veoma dobar, mnogo ga volim, on mi je veoma dobar prijatelj. Veoma sam srećna što radimo zajedno. Mislim da smo se jako dobro slagali. Dobijamo veoma dobre komentare od publike. Čitamo napisano i radujemo se kada to čitamo. Ovo je nešto veoma dragoceno.”.

Erdem Sanli, koji kaže da je video veoma dobre komentare o likovima koje tumače Lilya i on na društvenim mrežama, smatra da je početak jedne veoma čiste ljubavi u seriji razlog za ovo interesovanje publike. Tu je i nova najava nove epizode ove turske serije.

NOVO - Oktay Kaynarca najavio iznenadjenje u seriji Ben Bu Cihana Sigmazam

By: TV Exposed