Serija Kara Tahta / Tabla na raskrsnici

Treća epizoda televizijske serije Kara Tahta / Tabla, koja je počela na ekranima turskog nacionalnog kanala TRT1, ostala je iza nas. Uticajne scene serije, u kojoj su Furkan Andic i Miray Daner u glavnim ulogama, privlače mnoge. Kako se priča serije razvija, lojalnost publike raste.

Serija Kara Tahta / Tabla na raskrsnici

Foto Credits: IMDB

Ipak, nije baš sve sjajno kada je u pitanju ovaj projekat. Najveći nedostatak serije Kara Tahta / Tabla, čija je treća epizoda zaista privukla pažnju, jeste gledanost. Postoji mnogo pozitivnih i negativnih postova o seriji, što je takođe efikasno na društvenim mrežama. Neki obožavaoci turskih serija vide priču u seriji Kara Tahta kao sporu i neuzbudljivu.

Drugi misle da priča postaje sve bolja kako se serija odvija. Međutim, komentari gledalaca ili interakcija na društvenim medijima nisu važni za televizijske kanale.

Na televiziji postoji samo jedna istina a to je gledanost. Serija Kara Tahta je, pak, za sada pomalo razočarala ljude sa TRT 1 sa ispodprosečnim rejtingom. Serija, koja je zauzela peto mesto u AB i ABC1 kategoriji rejtinga, postižući prosečne stope i dalje ostvaruje brojke znatno ispod očekivanja.

Očekivalo se da će serija Kara Tahta / Tabla biti jedna od zanimljivih priča od serija koje se emituju u sredu uveče sa mnogo boljom gledanošću. Međutim, dolazeće ocene pokazuju da je tok serije u srednjem rangu. Već od narednih epizoda ćemo videti, da li će doći do poboljšanja ili će serija vrlo brzo ući u problem sa padom gledanosti a samim tim povući i pitanje opstanka…

NOVO - Mahkum i Camdaki Kiz - trka za prvo mesto se nastavlja!

By: Milt-TV Exposed