Rami Narin u novoj seriji

Turski glumac Rami Narin potpisao je ugovor za rad u novom projektu, odnosno novoj TV seriji. Prenosimo do sada poznate informacije.

Rami Narin u novoj seriji

Foto Credits: Haberler

Rami Narin se pridružio glumačkoj ekipi nove, ambiciozne serije. Reč je o projektu pod nazivom Yildizlar Bana Uzak ili u prevodu Zvezde daleko od mene. U ovom projektu glavne uloge će tumačiti Furkan Andic i Burcu Kiratli.

Narin će u seriji Yildizlar Bana Uzak / Zvezde daleko od mene tumačiti lik po imenu Han, koji je zaljubljen u glavnu protagoniskinju Gunes i koji želi da je oženi. Ostaje da sačekamo još više informacija o liku, seriji ali i prvu video najavu iste, da bi dobili jasniju sliku.

Poznata radnja serije

Radnja serije Yildizlar Bana Uzak će pratiti priču o Ruzgaru i Gunes. Rugar (kog tumači Furkan Andic) ima san od detinjstva da oženi njegovu voljenu Gunes (Burcu Kiratli). Njih dvoje su odrasli u istom kraju, ali su se našli, kao i njihova ljubav pod senkom osvete koja sve nadvija.

Deseta uloga u karijeri za Ramija

Uloga u novoj TV seriji biće deseta u kojoj će se Rami Narin pojaviti u njegovoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri. Poslednji projekat na kom je radio bila je serija Koyu Beyaz, a kada je reč o TV projektima, glumio je lik Yigita u seriji 9 Oguz. Poznat je i kao Utku iz Netflixovog filma Ozel Ders.

Pojavio se i u serijama Kusursuz Kiraci, Ada Masali, Yeni Hayat, Benim Adim Melek i drugim.

View this post on Instagram

A post shared by Rami Narin (@raminarin)

NOVO - Seda Turkmen napustila seriju Yargi!

By: TV Exposed