Da li Burak Deniz ima novu devojku?!

Turski glumac Burak Deniz u poslednje vreme privlači dosta pažnje. Pored dve nove serije koje će biti emitovane na Netflix digitalnoj platformi, sve više se priča i piše o njegovom privatnom životu.

Da li Burak Deniz ima novu devojku?!

Foto Credits: Milliyet

Burak Deniz je pre dva dana vidjen u društvu njegove menadžerke i jedne atraktivne plavuše. To nije promaklo pripadnicima medija, koji su odmah upitali Buraka ko mu je ta dama. Glumac je uveravao da mu je ona samo prijateljica, ali novinari su zapazili jedan detalj zbog kojeg tvrde da su njih dvoje u vezi.

Deniz je nosio torbu ovoj atraktivnoj dami pa je to novinarima bio znak da su oni zapravo u vezi. Da li je to dovoljno za takve tvrdnje, procenite sami.

Novinari su vrlo brzo saznali i ko je devojka kojoj je ovaj popularni turski glumac nosio torbu. U pitanju je Sahika Ercumen, u Turskoj poznata kao nutricionista i ronilac. Sahika je vlasnik velikog broja svetskih rekorda u ronjenju, dakle veoma uspešna u tom sportu.

Kada je njegova karijera u pitanju, tu nema mnogo nepoznanica. Burak Deniz je u ponedeljak, 15. februara počeo sa snimanjem njegove nove serije pod nazivom Gidenler | Rastavljeni. Ceo projekat se snima u produkciji kompanije OGM Pictures, a režiser na seriji će biti Ozan Aciktan. Reč je o seriji koja će biti emitovana na Netflixu a u kojoj će njegova partnerka biti Dilan Cicek Deniz.

Dok snima novu seriju i dalje čekamo datum premijere projekta Sahmeran u kojem Burak tumači glavnu mušku ulogu.

Podsećamo, u pitanju je takodje nova serija Netflix digitalne platforme koja je već snimljena i nalazi u post-produkciji. Denizova partnerka u toj internet seriji je Serenay Sarikaya.

NOVO - Nova turska serija Hakim / Sudija privlači sve više pažnje

By: Milt-TV Exposed