Nova turska serija Hakim / Sudija privlači sve više pažnje

Nastavlja se rad na turskoj seriji Hakim / Sudija, koja će se emitovati na televizijskom kanalu ATV TV. Serija, koja je već neko vreme na dnevnom redu medija u Turskoj se očekuje sa velikim nestrpljenjem.

Nova turska serija Hakim / Sudija privlači sve više pažnje

Foto Credits: DiziCentral

Od ranije je poznato da će jednu od glavnih uloga u ovom projektu tumačiti Erdal Besikcioglu. Kako dolaze nove informacije o glumcima turske serije Sudija / Hakim, uzbuđenje je sve veće.

Kada je otkriveno da će Erdal glumiti u ovoj seriji, pojavila se vest da ćemo uz njega gledati  i Ebru Ozkan. Ta informacija je sada potvrđena. Ebru je postala veoma popularna ulogom u seriji Hekimoglu i njeno pojavljivanje u novom projektu takođe privlači dosta pažnje.

Uz Ebru Ozkan, u novoj televizijskoj seriji ATV TV-a pojaviće se i Ilayda Alisan, o kojoj se dosta pričalo i pisalo zbog lika Ele u seriji Nevinost.

Otkriveno je da je u glumačku ekipu serije Hakim nedavno uvršten i Burak Dakak, jedan veoma talentovan i mlad glumac. Sve to je dovoljno da se sve više priča i piše o ovom novom projektu. U narednom periodu očekuje nas još informacija o ovom projektu, koji u startu zaista obećava mnogo.

View this post on Instagram

A post shared by Hakim Dizi (@hakimatvdizi)

Podsećamo, serija Hakim / Sudija je turska adaptacija popularne američke serije Your Honor. Premijera ove nove turske TV serije se očekuje u novoj sezoni.

NOVO - Uskoro premijera filma o pevačici Bergen

 By: Milt-TV Exposed