Hande Ercel ponovo očarala lepotom i stajlingom (FOTO)

Jedna od najpopularnijih turskih glumica u poslednjih nekoliko godina je Hande Ercel. Ukoliko se posmatra broj pratilaca na Instagramu, Hande je ubedljivo broj jedan.

Hande Ercel ponovo očarala lepotom i stajlingom (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Zbog toga ali i svoje lepote, ova turska glumica privlači pažnju gde god se pojavi. Tako je bilo i ovog puta.

Popularna turska glumica Hande Ercel prisustvovala je Međunarodnom filmskom festivalu Crvenog mora, koji je ove godine održan po treći put.

Ercel je dospela u centar pažnje kao počasni gost festivala održanog u Džedi, gde su se okupila svetski poznata imena kao što su Hali Beri, Mišel Vilijams, Sofija Vergara, Alesandra Ambrozio, Dajan Kruger, Fatih Akin i Vil Smit.

 Sjajna odeća

Hande Ercel, koja je bila veoma cenjena zbog svoje lepote i izbora odeće, prisustvovala je večeri u sjajnoj odeći koju je dizajnirao Ozgur Masur.

Zanimljivo je da je odeća koju je nosila slavna glumica pripremljena sa raznim detaljima iz stila oblačenja Anatolijana.

Glumica, koja trenutno glumi u TV seriji Bambaska Biri | Neko drugi, nije mogla da ostvari željeni uspeh zbog niske ocene projekta. Međutim, uspeh serije u inostranstvu bio je i rezultat glavne uloge Hande Ercel.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Da li se bližimo kraju serije Adim Farah | Zovem se Farah?!

By: TV Exposed