Da li se bližimo kraju serije Adim Farah | Zovem se Farah?!

Iako TV serija Adim Farah | Zovem se Farah nije dovoljno privukla publiku u Turskoj, iznenađuje da je jedna od nezaobilaznih produkcija za publiku u inostranstvu.

Da li se bližimo kraju serije Adim Farah | Zovem se Farah?!

Foto Credits: IMDB

Da bi TV serija Adim Farah | Zovem se Farah, za koju se priča da će imati finale u 26. epizodi, ostala u etru, domaći, turski gledaoci moraju da se uključe i serija mora da postigne značajno povećanje gledanosti.

Ocene sa brojkom oko 2 neće mnogo pomoći u spasavanju serije.

Vidimo da je u drugoj sezoni serija Adim Farah, nakon što je dobila kritiku publike zbog svoje priče, ponovo postalo uzbudljivija sa promenom grupe scenarista.

Međutim, čini se da svi ovi razvoji neće imati velike šanse da spasu projekat.

Nova, uzbudljiva epizoda

Nova, 23. epizoda serije Adim Farah, u kojoj glume Demet Ozdemir i Engin Akyurek, dočekaće publiku u subotu uveče. U novoj epizodi biće novih dešavanja. Evo detalja:

Farah i Tahir ubeđuju Behnama da je Kerimšahu ponovo potrebna transplantacija koštane srži. Ali tada stvari neće biti lake za Farah i Tahira.

Mehmet sarađuje sa svojim bratom Tahirom kako bi se oslobodio klevete protiv njega i dokazao svoju nevinost. Nakon ove saradnje, Mehmet se vraća u policiju, ali dvojicu braće u policijskoj stanici čeka loše iznenađenje. Dok se Farah sprema da spase svoju majku, suočava se sa neočekivanim potezom Behnama…

NOVO - Necip Memili o svom novom liku i seriji Sandik Kokusu | Miris škrinje

By: TV Exposed