Sjajne vesti za seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

Važnost serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet mnogo se razlikuje od svih ostalih TV serija! Postoje dve TV serije u kojima je Oktay Kaynarca postao fenomen.

Sjajne vesti za seriju Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

Foto Credits: IMDB

Prva od njih bila je Kurtlar Vadisi / Dolina vukova, a glumac je osvojio srca miliona sa Sulejmanom Čakirom, koga je tumačio u ovoj priči. Nakon toga, lik Hizira Čakirbeilija u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO), koja je trajala 6 sezona, ponovo je među nezaboravnim.

Sada su svi Oktayovi resursi usmereni na serijiu Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet, kojoj posvećuje svu svoju pažnju. Osnovna ideja nove serije je da društva sa jedinstvom i zajedništvom postižu veoma uspešne rezultate. Mnoge poruke u seriji takođe govore o tome koliko je društveno jedinstvo moćno. Oktay Kaynarca, naime, ovaj naglasak na jedinstvu, koji daje preko Cezayira, primenjuje u svojoj novoj seriji i u privatnom životu. Na primer, ubeđivanje reditelja serije Onura Tana da mu postane partner u produkciji otkrilo je koliko je u njemu snažan osećaj zajedništva.

Onur Tan je u svojoj izjavi naveo da je proces osnivanja produkcijske kuće i postajanja partnera u seriji zasnovan na ideji koju je imao Oktay Kaynarca, i rekao: „Nismo morali nešto da radimo, ali Oktay je smislio odličnu ideju.” i nastavio: "Kako bi to bilo ovako?" Tada je ta ideja postala osnova ovog rada. „Učinićemo to zajedno“, rekao je. Bilo je to zaista zanimljivo putovanje. Deleći sve i što je najvažnije, verujući jedni u druge, došli smo dovde uz veliku podršku Oktaya.

Sudeći po rejtinzima serija Ben Bu Cihana Sigmazam je na pravom putu. U novoj, drugoj epizodi po redu rejting je bio još bolji nego u prvoj. U total kategoriji rejtinga porast je iznosio 0.12, pa je rejting nove epizode bio 8.35. U AB kategoriji porast je bio zaista veliki, za 1.83, pa je rejting bio 7.73. U ABC1 kategoriji brojka je porasla za 1.19, i iznosila je sjajnih 8.99.

Sve tri brojke rejtinga su veoma ozbiljne i dobre i raduje trend porasta. Već sada nema dileme da je serija Ne mogu da se uklopim u ovaj svet na dobrom putu.

NOVO - Deniz Can Aktas oduševio stajlingom (FOTO)

By: TV Exposed