Deniz Can Aktas oduševio stajlingom (FOTO)

Zgodni turski glumac Deniz Can Aktas, koji se vratio na ekrane sa drugom sezonom TRT1-ove serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor, bio je tema mnogih natpisa o njegovom stilu koji je predstavio na poslednjoj objavi na društvenim mrežama.

Deniz Can Aktas oduševio stajlingom (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji ima 1,2 miliona pratilaca na Instagramu, uzdrmao je društvene mreže svojim poslednjim deljenjem, odnosno stajlingom na objavi. Deljenje glumca, koji je kombinovao crne kožne pantalone i jaknu sa roze-žutim detaljima, za kratko vreme je dobilo mnogo lajkova i komentara. Trenutno objava ima preko 148 hiljada lajkova.

Na stotine komentara na ovaj stajling glumca su dali njegovi fanovi, a mnogi su napisali kratko i jasno „Divan si“.

Deniz Can Aktas, koji je dao život liku doktoru Omeru Ozenu u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor i bio je hvaljen zbog svoje glume, igra sa iskusnom glumačkom postavom, uključujući Ozana Akbabu i Vildan Atasever.

Mladi glumac Deniz Can Aktas je takođe često na dnevnom redu sa ljubavnom vezom sa prelepom koleginicom Hafsanur Sancaktutan. Glumac takođe upoznaje svoje fanove na pozorišnoj sceni, gde je u poslednje vreme veoma aktivan. Deniz je proteklih meseci otvorio novi put u karijeri i doživeo uzbuđenje što je prvi put izašao na scenu sa predstavom Romeo i Julija. Svoj talenat pokazuje iz projekta u projekat.

NOVO - Hande Ercel na prvom mestu još jedne rang liste

By: TV Exposed