Halit Ozgur Sari uputio zahvalnost fanovima zbog serije Yabani / Divlji

Ne ostaje neprimećeno da nova TV serija pod nazivom Yabani / Divlji, u kojoj glavne uloge igraju Halit Ozgur Sari i Simay Barlas, nastavlja da bude prva u gledanosti sa veoma dobrim rezultatima utorkom uveče.

Halit Ozgur Sari uputio zahvalnost fanovima zbog serije Yabani / Divlji

Foto Credits: IMDB

TV serija Yabani / Divlji, čija je peta epizoda objavljena i zauzela prvo mesto u total kategoriji rejtinga i grupi ABC1, postala je jedan od najprodavanijih projekata ove sezone sa gledanošću znatno iznad proseka.

Halit Ozgur Sari, koji zbog odlaska iz TV serije Kardeslerim / Moja braća već duže vreme dobija prekorne poruke od svojih obožavalaca, ponovo blista na ekranu kao glavni glumac jedne veoma uticajne serije.

Mladi glumac, koji svojim objavama na društvenim mrežama pokazuje svoje uzbuđenje, veoma je zadovoljan podrškom gledalaca serije projektu Yabani.

Poruka na društvenim mrežama

Glumac je zahvalio obožavaocima na podršci, rekavši:

„Hvala što nas ove nedelje niste ostavili na miru, što ste bili razlog zašto je naš rad vredan, a pre svega što su nas istinski prihvatili.”.

Halit Ozgur Sari, koji često deli objave na društvenim mrežama, usmerava i zahvaljuje publici, doživljava najuspešniji period u svojoj karijeri.

Činiti dobar dramski par sa Simay Barlas takođe se ističe kao važna prilika za Halita Ozgura Sarija.

Kako TV serija Yabani / Divlji nastavlja svojim uspešnim putem, podrazumeva se da će Halit Ozgur Sari nastaviti da deli svoje objave na društvenim mrežama kako bi i ohrabrio svoje fanove.

Glumac je između ostalog i napisao: „Nađimo se ponovo istog dana sledeće nedelje.”. Glumac se ne suzdržava da svoje dobre želje podeli sa svojim obožavaocima govoreći: „Hvala svima, drago mi je što vas imam.”.

NOVO - Hafsanur Sancaktutan - Bilo mi je lepo sa Keremom!

By: TV Exposed