Uskoro premijera filma o pevačici Bergen

Čekanju polako dolazi kraj. Film Bergen koji će pratiti život istoimene pevačice će se uskoro naći pred publikom.

Uskoro premijera filma o pevačici Bergen

Foto Credits: Promo / Bergen movie

Turski film Bergen će ispričati tragičnu sudbinu popularne turske pevačice Belgin Sarilmiser (1959 – 1989) poznate upravo pod tim nadimkom.

Njen lik će u ovom filmu tumačiti Farah Zeynep Abdullah. Pored Farah, značajne uloge u projektu imaju Erdal Besikcioglu i Tilbe Saran. Pored njih u filmu glume Ali Seckiner Alisi, Nergis Ozturk, Sebnem Sonmez, Arif Piskin i drugi.

Scenario za ovo ostvarenje su pisali Yildiz Bayazit i Sema Kaygusuz. Film se već neko vreme nalazi u post-produkciji a poznat je i datum premijere. Film Bergen će imati svoju premijeru 4. marta u bioskopima. Kreatori projekta i fanovi ove pokojne pevačice se nadaju dobrom interesovanju.

Život Bergen je završen prerano. Teški dani za ovu pevačicu su započeli kada joj je suprug bacio azotnu kiselinu u lice. To je dovelo do slepila desnog oka, ali je ona uprkos tome odlučila da nastavi da peva. Povredjeno oko je prekrivala dugom kosom. Nakon što je izašao iz zatvora zbog zločina koji je počinio, njen suprug je usmrtio Bergen tokom promocije njenog studijskog albuma. Upucao ju je 14. avgusta 1989. godine iz vatrenog oružja šest puta i pevačica je preminula u njenoj 31. godini.

NOVO - Ahmet Melih Yilmaz napušta turske TV serije

 By: Milt-TV Exposed