Birce Akalay će fanove podsetiti na Timucina Esena i seriju Hekimoglu?!

Turska glumica Birce Akalay sprema se da izađe pred publiku sa svojim novim serijskim projektom pod nazivom Bir Derdim Var / Imam problem.

Birce Akalay će fanove podsetiti na Timucina Esena i seriju Hekimoglu?!

Foto Credits: IMDB

Glumica Birce Akalay, koja će tumačiti sasvim drugačiji lik, uskoro će se upoznati sa publikom kao psihijatrica Nilufer.

Serija Bir Derdim Var / Imam problem, koja će se emitovati na Kanalu D, biće produkcija koja se fokusira na probleme mladih.

U ovom trenutku, prisustvo Birce Akalay na ekranu sa likom koji daje poruku izgleda prikladno za njen lični stav.

Hekimoglu kao adaptacija serije Doktor Haus

Činjenica da će poznata glumica koristiti različite tehnike u liku psihijatrice Nilufer podsetiće mnoge gledaoce na projekat Hekimoglu, jednu od nezaboravnih TV serija Timucina Esena.

Timucin Esen, koga smo gledali sa likom Ateša u TV seriji Hekimoglu adaptiranoj iz popularnog projekta Doktor Haus, uspeo je da izleči svoje pacijente koristeći različite metode i tehnike.

Birce Akalay će uraditi upravo to u TV seriji Bir Derdim Var. Akalay, koja će kao psihijatrica pokušati da spase svoje mlade pacijente od traume sopstvenim metodama, uzbuđena je zbog svog povratka na ekran sa sasvim drugačijom ulogom u sasvim drugačijoj priči.

Čini se da će se o Birce Akalay uskoro mnogo pričati na društvenim mrežama sa njenim likom Nilufer, što će prevazići medicinske granice.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Otkriveno kada će biti emitovane dve finalne epizode serije Alparslan Buyuk Selcuklu

By: TV Exposed