Bivši dečko Aysegul Cinar se oglasio povodom glumicinih optužbi!

Glumica Aysegul Cinar nalazi se u neprijatnoj situaciji. Prilikom pretresa njenog automobila pronađeno je 20 grama narkotika. Aysegul Cinar je kasnije u policiji rekla da droga nije njena i da joj je istu podmetnuo bivši dečko. Furkan Calikoglu, momak sa kojim je Cinar bila u vezi dao je svoju izjavu za medije. Calikoglu je rekao ...

Bivši dečko Aysegul Cinar se oglasio povodom glumicinih optužbi!

Glumica Aysegul Cinar nalazi se u neprijatnoj situaciji.

Prilikom pretresa njenog automobila pronađeno je 20 grama narkotika. Aysegul Cinar je kasnije u policiji rekla da droga nije njena i da joj je istu podmetnuo bivši dečko. Furkan Calikoglu, momak sa kojim je Cinar bila u vezi dao je svoju izjavu za medije. Calikoglu je rekao da on nema nikakve veze sa pronađenim narkoticima. Istakao je da je u pitanju osveta zbog toga što Aysegul ne može da se pomiri sa tim da više nisu zajedno.

Podsećamo, u januaru ove godine dogodio se incident u restoranu u kom su učestvovali upravo Furkan i njegova tadašnja devojka Aysegul Cinar. Furkan je tom prilikom prosuo čašu punu vina u glumicino lice i pretio da će joj oduzeti život. Aysegul se tada zaključala u toalet a konobari su pozvali policiju. Na kraju, Cinar je tada odlučila da „zaboravi“ na incident i nije podnela tužbu protiv Calikoglua.

NOVO - Cansu Firinci ima novu ulogu

By: TV Exposed