Ahmet Kayakesen u novoj TV seriji

Iako je ime Ahmet Kayakesen mnogim ljubiteljima TV serijala poznato po učešću u različitim projektima, lik Haruna u TV seriji Hercai je nešto po čemu ga mnogi prepoznaju. Njegov uspešan nastup u ovom projektu, koji je glumcu omogućio da dopre do velikog broja fanova, ostao je upamćen.

Ahmet Kayakesen u novoj TV seriji

Foto Credits: Haberler

Zapravo, Ahmet Kayakesen, koji je zakoračio u glumu 2014. godine i privukao pažnju likom Fatiha u TV seriji Kocamin Ailesi, istakao se svojim različitim ulogama u TV serijama i filmovima.

Glumac, koji je takođe učestvovao u TV serijama Savasci / Ratnik i Yasak Elma / Zabranjena jabuka, napravio je veliki uspeh sa likom Haruna u TV seriji Hercai.

Ahmet, kojeg smo gledali sa likom Yigita u TV seriji Nasil Fenomen Oldum / Kako sam postala fenomen, koja je emitovana na Bein Connect-u, našao je mesto za sebe na ekranu TRT1 u novom projektu, odnosno imaće ulogu u novoj seriji u novoj sezoni.

Nova TV serija Mukemmel Eslesme, po scenariju Birola Guvena, biće predstavljena publici kao porodična komedija.

Fanovi Ahmeta Kayaksena će dakle svog omiljenog glumca gledati u komediji. Ovaj turski glumac, koji je došao do izražaja u uzastopnim dramskim ulogama u TV serijama Savasci, Yasak Elma i Hercai, vratiće se komedijom koja mu po mnogim mišljenjima dobro stoji.

NOVO - Težak zadatak pred glumcima nove turske serije Ah Nerede

By: TV Exposed