Sve veći strah gledalaca od ranog finala turske serije Gulcemal

Oformila se fanatična i verna publika u seriji Gulcemal, koju Fox TV emituje četvrtkom uveče.

Sve veći strah gledalaca od ranog finala turske serije Gulcemal

Foto Credits: DiziCentral

Iz komentara na društvenim mrežama proizilazi da su se Melis Sezen i Murat Unalmis sreli u glavnim ulogama i da se publici dopala njihova energija.

Kritike, koje su na početku serije izrečene da je Melis Sezen bila pogrešan izbor za glavnu žensku ulogu, sada su zamenjene komentarima poput „Molim vas, nemojte da serijal Gulcemal bude završen.“.

Publika, kojoj se posebno dopala priča u seriji Gulcemal, zajedno sa veličanstvenim nastupom Murata Unalmisa, snažno podržava projekat na društvenim mrežama.

Mogućnost da serija bude završena je nažalost realna zbog činjenice da je gledanost projekta i dalje ispod proseka.

Podrška iz inostranstva

Navodeći da je serija dobar projekat i da ne zaslužuje da bude finalizovana, gledaoci su vršili pritisak na Fox TV na društvenim mrežama, često govoreći „ne bi trebalo da bude finale“.

Kako se bliži kraj sezone, kanali prave planove za novi period. Još nije jasno da li će Fox TV nastaviti seriju Gulcemal. Bio je izuzetan napredak što su posebno fanovi turskih TV serija u inostranstvu pružili značajnu podršku ovoj seriji, a mnogi gledaoci iz različitih zemalja su prihvatili ovaj projekat u okruženju društvenih medija.

Ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno da serija “preživi”.

View this post on Instagram

A post shared by GÜLCEMAL (@gulcemalldizi)

NOVO - Isil Yucesoy se oprostila od serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

By: TV Exposed