Firat Celik se vratio u Tursku zbog posla i nostalgije

Firat Celik, koji je igrao lik Mustafe u TV seriji Fatmagul'un Sucu Ne , koja je ostavila traga u jednom periodu, a zahvaljujući ovom projektu osvojio divljenje široke publike, napravio je veoma važne promene u njegovom životu.

Firat Celik se vratio u Tursku zbog posla i nostalgije

Foto Credits: Internet Haber

Firat Celik, koji je svoju glumačku avanturu započeo u Francuskoj i dugo nastavio u Turskoj, učestvovao je u raznim projektima. Vrativši se u Francusku 2016. godine, napravio je pauzu u karijeri u Turskoj. U ovom procesu, Celik, koji je istovremeno obavljao dužnost i bavio se menadžmentom restorana koji je imao, doneo je veoma važnu odluku i ponovo se nastanio u Istanbulu.

Firat je izjavio: „Ostao sam 6 godina u Francuskoj, vratio sam se ponovo. Nedostajao mi je Istanbul, nedostajala mi je profesija, zato sam se vratio.”. Navodeći da njegova porodica i dalje živi u Francuskoj i da će s vremena na vreme odlaziti kod njih, Firat Celik je rekao da je uključen u prelepe glumačke projekte u Francuskoj. Skrećući pažnju na ekonomske poteškoće u Turskoj rekavši: „Svoju kuću nameštam od nule, a cene su neverovatno skupe“, Firat je rekao da postoje projekti o kojima pregovara.

Celik je rekao: „Prvo ću opremiti svoju kuću, a onda ću biti spreman za posao. Ne mogu da radim sve u isto vreme“ i dodao da želi da uskoro ponovo bude na setovima.

Objašnjavajući da mnogo voli Istanbul i da mu je mnogo nedostajao kada je bio u Francuskoj, glumac je dodao da vodi računa i o održavanju forme, odnosno redovno trenira.

View this post on Instagram

A post shared by Firat Celik (@firatcelik)

NOVO - Radnja nove turske serije Hayat Bugun | Život danas

By: TV Exposed