Pad gledanosti serije Mahkum / Zatvorenik koji zabrinjava

Gledanost serije turskog Fox TV-a, koja je adaptirana po južnokorejskoj seriji Nevini optuženi i koja je prošle sezone sjajno debitovala pod imenom Mahkum / Zatvorenik, otkriva veliki kolaps.

Pad gledanosti serije Mahkum / Zatvorenik koji zabrinjava

Foto Credits: IMDB

Serija Mahkum, koja je na samom početku privukla milione gledalaca, otkrila je tako uspešnu priču da niko nije mogao da ostane ravnodušan na nju.

Kada se ovome dodaju veličanstveni nastupi Onura Tune i Ismaila Hacioglua, serija Mahkum / Zatvorenik je napravila jedan od najambicioznijih debija prošle sezone. U stvari, gledanost je na neko vreme porasla na dvocifrene vrednosti, a to što je bila jedna od tri najbolje TV serije prošle sezone učinilo je fanove ovog projekta ponosnim.

Kada se desilo odvajanje glavne glumice kao što je Seray Kaya, počeo je kolaps serije Mahkum. Čak i učešće veoma uticajnog glumca kao što je Talat Bulut u seriji imalo je negativan, a ne pozitivan uticaj. Uprkos padu rejtinga pred kraj prve sezone serije Mahkum, fanovi su bili veoma zadovoljni što je druga sezona odobrena. U stvari, vest da je došlo do velike promene u smislu scenarija u letnjem periodu i učešće sasvim novih i ambicioznih imena u seriji pojačalo je uzbuđenje. Kada se prvobitna priča završila i privlačnost priče, koja je doslovno nestala, a projekat je pao u nemilost.

Očekivanje da će u drugoj sezoni biti veoma efektno nije bilo realno. Sa 27. epizodom serija Zatvorenik pala je čak i ispod rejtinga koje obična serija može da dobije

Pad koji zaista počinje da brine...

View this post on Instagram

A post shared by Mahkum (@mahkumdizifox)

NOVO - Povratak Vahide Percin pobedio je sinergiju Ertana Sabana i Devrim Ozkan!

By: TV Exposed