Povratak Vahide Percin pobedio je sinergiju Ertana Sabana i Devrim Ozkan!

Vahide Percin, koja je osvojila milionsku ljubav likom Hunkar u TV seriji Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj, vratila se na televizijski ekran sa ATV-om nakon otprilike 1,5 godine.

Povratak Vahide Percin pobedio je sinergiju Ertana Sabana i Devrim Ozkan!

Foto Credits: IMDB

Vahide Percin, koja sa dominantnim likom Guzide učestvuje u TV seriji Aldatmak / Obmana, ponovo je počela da potresa gledanost ovom predstavom, koja ima veoma jak dramski aspekt.

Serija Aldatmak, u kojoj su u glumačkoj ekipi i značajna imena poput Mustafe Ugurlua i Ercana Kesala, drugom epizodom osvojila je prvo mesto u svim grupama publike kada je reč o rejtingu i postala noćna mora svojih rivala. Jedna od produkcija koja je najteže pogođena ovim velikim bljeskom serije Obmana bila je Mahkum / Zatvorenik, čija je gledanost dosta opala, dok je druga, čini se, serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna.

Nova, 11. epizoda serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja je emitovana u četvrtak, 29. septembra, otkrila je činjenicu da je prvo mesto izgubljeno protiv serije Aldatmak ATV-a. Show TV serija završila je dan sa trećim mestom uprkos veoma dobrim ocenama u svim kategorijama. Sa osvajanjem prvog mesta serije Aldatmak / Obmana, počeo je period borbe za rejting. Savršena harmonija Ertana Sabana i Devrim Ozkan i simpatije međusobnih scena privukli su brojne gledaoce ovoj seriji.

Međutim, drama nove serije pod nazivom Aldatmak i impresivnost Vahide Percin iz doveli su projekat ATV kanala u prvi plan.

NOVO - Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da uklopim u ovaj svet privlači sve više pažnje

By: TV Exposed