Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da uklopim u ovaj svet privlači sve više pažnje

Bilo je veliko interesovanje za prve dve epizode turske serije ​​Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da uklopim u ovaj svet. Oktay Kaynarca i njegove kolege su potpisali jedan od najuspešnijih projekata sezone.

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da uklopim u ovaj svet privlači sve više pažnje

Foto Credits: IMDB

Iako je tek početak sezone, korak po korak napredovanje turske serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da uklopim u ovaj svet ka dvocifrenoj gledanosti takođe je odraz pažnje koju je dobila.

Oktay Kaynarca smatra da su dobili rezultate koje su želeli. Kaynarca, koji je napravio novi iskorak u karijeri i kao producent i glavni glumac, rekao je da je veoma zadovoljan rezultatom rekavši: „Radili smo posao koji nam se dopao, uradili smo dobar posao.“.

Osećaj jedinstva i zajedništva bez društvene segregacije i klasnog sukoba dat u priči serije jedna je od tema koja je publici najpotrebnija poslednjih godina. Činjenica da publika doživljava emocionalni intenzitet kao što su patriotizam i zajednička borba kroz lik koji igra Oktay Kaynarca čini se da je jedan od razloga zašto je TV serija Ben Bu Cihana Sigmazam privukla toliku pažnju.

Sledeće reči lika Cezayira, u sceni u kojoj služi hranu vojnicima, zapravo su dovoljne da objasne zašto projekat ima tako jak rejting: „Vi niste ja, mi jesmo. Ja sam sin turske varoši, turskog pretka. Ja ću braniti i štititi svako mesto gde se nalaze turske zemlje.”.

Poi svemu sudeći ovaj projekat ima potencijal da se svrsta u najbolje turske serije. Ipak, do toga je čeka dug i težak put.

NOVO - Pinar Deniz je blistala na Pariskoj nedelji mode (FOTO)

By: TV Exposed