Pinar Deniz je blistala na Pariskoj nedelji mode (FOTO)

Turska glumica Pinar Deniz, često se pominje poslednjih godina u medijima i na društvenim mrežama, kako u projektima u kojima je glumila, tako i zbog privatnog života.

Pinar Deniz je blistala na Pariskoj nedelji mode (FOTO)

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Pinar Deniz, koja je na dnevnom redu sa likom Ceylin u TV seriji Yargi / Presuda Kanala D, takođe je na dnevnom redu sa svojom novom vezom sa kolegom Kaan Yildirimom. Glumica, koja je u Pariz otišla da prisustvuje Pariskoj nedelji mode kao gošća svetski poznatog brenda nakita Messika Jewelery, takođe će mnogo pričati o svom pariskom stilu.

Obožavaoci ove turske glumice su bili oduševljeni Pinar na ovom dogadjaju i mnogi ističu da glumica blista i van TV ekrana. Glumica, koja je svojom sjajnom haljinom pokazala jednostavnu eleganciju, izborom odeće dobila je pune ocene obožavalaca i veliki broj lepih reči. Objavu glumice brzo su podelili njeni pratioci i usledile su pohvale: „Kosa, šminka i kombinacija su legendarni!“ Bilo je na stotine komentara.

U okviru Pariske nedelje mode, predstavljeni su modeli velikih modnih kuća za proleće/leto 2023. godine.

Poznata glumica pratila je sa ljubiteljima mode šarene revije na Nedelji visoke mode u Parizu. Pinar Deniz je podelila slike sa modnih revija na kojima su specijalni dizajneri izložili svoje nove kreacije na svom nalogu na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Otkriveno kada počinje nova turska dnevna serija Yazgi / Sudbina

By: TV Exposed