Tuba Büyüküstün i Halit Ergenç u istoj seriji

Tuba Buyukustun, Halit Ergenc i Ozan Guven u subotu počinju rad na novoj seriji pod nazivom Menajerimi Arayın. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, gledaoce očekuje nekoliko iznenađenja. TV kompanija Ay Yapim u subotu počinje sa snimanjem rimejka istoimenog francuskog projekta. U glavnim ulogama turske verzije su se našli Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ...

Tuba Büyüküstün i Halit Ergenç u istoj seriji

Tuba Buyukustun, Halit Ergenc i Ozan Guven u subotu počinju rad na novoj seriji pod nazivom Menajerimi Arayın.

Prema informacijama koje dolaze iz Turske, gledaoce očekuje nekoliko iznenađenja. TV kompanija Ay Yapim u subotu počinje sa snimanjem rimejka istoimenog francuskog projekta. U glavnim ulogama turske verzije su se našli Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman i Deniz Can Aktaş.

Karakteristika serije koja je posvećena radu prestižne glumačke agencije je prisustvo mnogih zvezda koje igraju same sebe. Kao što je poznato, zvezde gosti biće Halit Ergenc i Ozan Guven. Iznenađenje je usledilo kada je glumica Tuba Buiukustun izjavila da će se pojaviti u prvoj epizodi. Dodala je i da joj to predstavlja izazov, čak i da je zabrinuta jer je igranje samog sebe u seriji mnogo drugačije od svega na šta je navikla.

Treba imati na umu da format serije uključuje pojavu zvezda u svakoj epizodi, tako da će se Tuba Buiukustun pojaviti najverovatnije samo u prvoj epizodi projekta. Šta sve čeka publiku nećemo znati do jeseni, kada će serija biti emitovana.

By: TV Exposed