Počinje nova era u seriji Aile | Porodica

U štampi je objavljena informacija da će turska TV serija pod nazivom Aile | Porodica, koji se emituje na Show TV-u utorkom uveče, svoje finale imati u 30. epizodi.

Počinje nova era u seriji Aile | Porodica

Foto Credits: IMDB

Nova 21. epizoda serije Aile | Porodica, u kojoj glavne uloge igraju Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya, dočekaće publiku u utorak, 28. decembra.

Odlazak poznatog glumca Leventa Ulgena, jednog od glavnih glumaca u epizodi serije koja je emitovana prošle nedelje, iznenadio je sve. S nestrpljenjem se iščekuje kako će se priča oblikovati nakon odlaska glumca koji je uspešno tumačio lik Ibrahima Soykana.

Ljubitelji serije sa velikim uzbuđenjem čekaju iznenađenje u novoj epizodi.

Beba koja menja dosta toga

Iako je otkriveno da će likovi Aslana i Devin dobiti bebu, to ukazuje da će u scenariju serije početi potpuno nova era.

Objavljen je trejler za novu epizodu serije Aile | Porodica, koju producira kompanija Ay Yapim i koja se emituje na Show TV-u. U trejleru, gde su prikazani živopisni trenuci Aslana i Devin koji idu na terapiju za par, Devin saznaje da može da postane majka.

Dok Devin saopštava Aslanu dobre vesti da mogu imati bebu, Aslan najavljuje celoj svojoj porodici da će osnovati svoju porodicu i odgajati njihovu bebu u zasebnoj kući sa Devin.

Iako je važno napomenuti da je Hulya postala još gore zbog ove vesti, željno se iščekuje šta će se dogoditi.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Ne Gemiler Yaktim

By: TV Exposed