Binnur Kaya – stari lik na novoj adresi

Turska glumica Binnur Kaya tumačila je glavnu ulogu u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba. Nakon završetka ovog projekta, mnogi su se zapitali, koja je to naredna serija u kojoj će se pojaviti ova iskusna glumica.

Binnur Kaya – stari lik na novoj adresi

Foto Credits: IMDB

Odgovor na to smo već dobili. Binnur Kaya će tumačiti stari lik ali u drugoj seriji. Glumica se pridružila setu serije Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih, u kojoj će tumačiti lik doktorke iz serije Kirmizi Oda. Dakle, stari lik na novoj adresi. Ovo zapravo i nije novost, jer se ona već pojavljivala kao doktorka Hanim i u seriji Masumlar Apartmani.

Ostaje da vidimo kako je sve zamišljeno, odnosno da li će njen lik postati integralni deo priče ove turske televizijske serije. Takvih informacija za sada nema. Binnur ćemo gledati dakle uskoro ponovo na TV ekranima sa istim likom samo u drugoj seriji, u kojoj se već i ranije pojavljivala.

Binnur Kaya će u aprilu napuniti 50 godina. Glumica je rođena 19. aprila 1972. godine u Ankari, Turska. U svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri je radila na četrdeset i jednom projektu. Pored pomenutih serija Kirmizi Oda i Masumlar Apartmani, pojavila se u projektima Dogdugun Ev Kaderinidr, Zengin ve Yoksul, Analar ve Annler i drugim.

Starije generacije pamte njenu ulogu Nazire u TV seriji Ljubav na medji iz 2007. godine.

Karijeru je otpočela ulogom u seriji Bir Demet Tiyatro 1995. godine.

NOVO - Hakan Dinckol kao Mustafa Kemal Ataturk u seriji Midnight at the Pera Palace

 By: Milt-TV Exposed