Danas je premijera turskog filma Kimya, u glavnoj ulozi Melisa Senolsun

Danas nas očekuje još jedna premijera kada su u pitanju turski projekti. Reč je o novom filmu pod nazivom Kimya koji će biti emitovan na Netflix digitalnoj platformi.

Danas je premijera turskog filma Kimya, u glavnoj ulozi Melisa Senolsun

Foto Credits: Haberler

Kimya je drugi film koji je režirao Umut Evirgen. Njegov prvi projekat je prošao neslavno, pa se Umut nada da će ovaj film značajno popraviti stanje stvari. Na promociji novog filma, Evirgen se pojavio u društvu bivše devojke Melise Senolsun, koja je tumačila glavnu ulogu u ovom projektu. Ostaje da se vidi da li će Kimya biti uspešan film ili će predstavljati još jedan neuspeh biznismena koji je nedavno postao režiser.

Radnja ovog filma donosi priču o muškarcu u pedesetim godinama i ženi u njenim dvadesetima. Oni su u potpunosti različiti i sasvim slučajno će se upoznati. Narednih nekoliko sati koje će provesti zajedno će biti veoma važni.

Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Set Sanat. Umut Evrigen je bio režiser i scenarista na ovom filmu. Pored Melise Senolsun glavne uloge u filmu Kimya tumače Levent Uzumcu i Belcim Bilgin.

NOVO - Ahsen Eroglu u seriji digitalne platforme

 By: Milt-TV Exposed