Inci Taneleri | Biserna zrna je trenutno najbolja turska serija u domovini!

Inci Taneleri | Biserna zrna, serijal koji je napisao Yilmaz Erdogan i u kojem glumi stigla je na ekran sa svojom drugom epizodom.

Inci Taneleri | Biserna zrna je trenutno najbolja turska serija u domovini!

Foto Credits: Haberler

Druga epizoda serije Inci Taneleri, koja je prvom epizodom rekordno počela i u gledanosti i na društvenim mrežama, takođe je dobila sjajne ocene publike.

Projekat Inci Taneleri | Biserna zrna je ponovo izašao pred publiku sa uzbudljivom epizodom. Epizoda, u kojoj uzbuđenje i tenzija ni na trenutak nije pala, takođe je bila veoma cenjena svojim zabavnim scenama.

Azemovi „gramatički“ dijalozi sa Dilber i njegovom učenicom Aycom bili su među najupečatljivijim scenama u epizodi.

Epizoda, koja je spojila zabavu, akciju i dramu, bila je na vrhu lista na društvenim mrežama.

Najgledanija serija dana

Sa svojom drugom epizodom, serija Inci Taneleri je dospela na vrh i društvenih mreža i rejting lista. Serija, koja je tokom noći bila na dnevnom redu društvenih mreža sa svojim upečatljivim dijalozima, pesmama, plesnim scenama i filmskim kadrovima, bila je na vrhu kao najgledanija serija dana.

Serija Inci Taneleri | Biserna zrna, koja je povećala rejting u svim grupama publike i jedina je serija koja može dostići dvocifrenu ocenu u svim grupama, napravio je ogroman korak napred.

Povratak Yilmaza Erdogana na ekrane posle mnogo godina sa tako snažnom pričom obradovao je njegove fanove. Da je ova serija iznenađenje govori i činjenica da su ocene serije u svim kategorijama, AB i ABC1 grupama dvocifrene.

Jedino još serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice može postići dvocifrene stope u grupama AB i ABC1. Ova situacija pokazuje da je serija Inci Taneleri trenutno produkcija sa najboljim rejtingom na ekranu.

NOVO - Nova glumica za nova iznenadjenja u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

By: TV Exposed