Afra Saracoglu postavila lični rekord!

Afra Saracoglu je jedna od najtalentovanijih glumica mladje generacije u Turskoj. Sada je postavila i svoj lični rekord na jednom veoma popularnom sajtu i zaista cenjenoj rang listi.

Afra Saracoglu postavila lični rekord!

Foto Credits: IMDB

Turska glumica Afra Saracoglu je postavila rekord u svojoj dosadašnjoj karijeri među 11 miliona glumaca širom sveta, zauzevši 1664. poziciju na listi sajta IMDB. Saracoglu se nalazi pri samom vrhu kada su u pitanju turski glumci i zaista uživa sve veću popularnost. Veliku pažnju na sebe skrenula je ulogom u digitalnoj seriji Yesilcam koja je emitovana na digitalnoj platformi BluTV a koja postaje sve popularnija širom sveta.

Afra Saracoglu trenutno briljira u jednoj od najpopularnijih TV serija u prethodnih nekoliko godina, projektu Yali Capkini. Afra, koja u seriji tumači glavni lik Seyran je oduševila mnoge svojom glumom i dokazala svoj veliki glumački talenat koji poseduje. Serija napreduje veoma dobro, gledanost je u svim kategorijama na visokim brojkama i nema sumnje da se mnoga vrata tek otvaraju kada je u pitanju ova mlada i veoma talentovana turska glumica.

Pozicija na listi IMDB-a je trenutno četvorocifrena, a ako se ovako nastavi moguće je da ta brojka vrlo brzo bude trocifrena. Afra bez dileme grabi krupnim koracima napred u svojoj glumačkoj karijeri koja traje od 2015. godine i filma En Guzeli.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Deset najtraženijih turskih serija na Google-u u 2022. godini

By: TV Exposed