Kerem Bursin i Alvaro Morte - Istanbul i Profesor!

Nastavljaju se odjeci posete Kerema Bursina Španiji. Po povratku iz Španije, veliku pažnju privukao je susret Kerema sa Alvarom Morteom, koji igra lik Profesora u La Casa de Papel, i njihove zajedničke fotografije.

Kerem Bursin i Alvaro Morte - Istanbul i Profesor!

Foto Credits: DiziCentral

Poslednja poseta Kerema Bursina, koji je tri puta posetio Španiju za veoma kratko vreme, ponovo je privukla dosta pažnje u toj zemlji. Španski fanovi i mediji dočekali su Kerema sa velikim entuzijazmom. U Španiji, Bursin se sastao i sa Alvarom Morteom, koji igra lik profesora u La Casa De Papel, koja je postigla veliki uspeh širom sveta.

Snimljene i objavljene fotografije na kojima Kerem Bursin veoma ozbiljno razgovara sa Alvarom Morteom izazvale su zanimljive komentare. Jedan od španskih fanova podelio je fotografiju dvojca uz komentar „Bićete poznati kao Istanbul“, što je postalo viralno. Podsećamo, u seriji La Casa De Papel, svaki od likova je dobio imena po gradovima iz različitih delova sveta.

Ovo je, naravno, bio duhovit post. Kerem Bursin je, međutim, naveo da su sa Alvarom Morteom razgovarali o veoma važnim pitanjima po povratku u Tursku, te da će možda biti nekih projekata u budućnosti, iako to još nije izvesno. Međutim, nije dao mnogo detalja o ovoj temi.

Ostaje da vidimo da li će se u budućnosti Kerem i Alvaro naći u nekom zajedničkom projektu.

NOVO - Bensu Soral najavila odmor ali i nove projekte

By: TV Exposed