Bensu Soral najavila odmor ali i nove projekte

Bensu Soral, jedna od mladih turskih glumica, imala je teškoće sa suprugom Hakanom Basom, ali je uspela da sačuva brak. Par koji je zajedno prisustvovao pozivu viđen je od strane novinara, a glumica je dala i kratak intervju.

Bensu Soral najavila odmor ali i nove projekte

Foto Credits: Dizilah

Bensu Soral, koja je srećna što je postala tetka, nakon što se njena sestra Hande porodila, rekla je: „Bio je to divan osećaj.”. Bensu, koja će učestvovati u fotografisanju za jedan časopis sledeće nedelje, poslednji put je glumila u TV seriji Stakleni plafoni u leto prošle godine.

Serija je nažalost trajala samo 8 epizoda, ali nakon 4 godine pauze, ponovno pojavljivanje Bensu Soral na setu serije obradovalo je fanove.

Objašnjavajući da trenutno ne razmišlja o novom projektu, Bensu je o toj temi dodala: „Za sada ne razmišljam o projektu. Ako postoji nešto što me privlači, volela bih da budem u tome. Želim da uzmem mali odmor.“, izjavila je glumica i najavila kraću pauzu.

Bensu je ovom izjavom objasnila da se može vratiti serijama samo ako odigra veoma dobru ulogu u veoma dobroj priči, dakle sve zavisi od scenarija i ponuđene uloge.

Soral, koja ne prihvata ocenu da je glumu stavila na drugo mesto nakon braka, rekla je: „Zapravo, uključena sam u mnogo projekata, ali sve su to stvari koje će izaći malo kasnije. Igram, kasnije ćemo ih sve zajedno gledati“.

Ostaje da sačekamo i vidimo o kojim serijama ili filmovima je reč.

NOVO - Kraj serije Kara Tahta u epizodi 13?!

By: TV Exposed