Burcu Ozberk, kraljica romantičnih komedija uskoro u seriji Kralice / Kraljica!

Uskoro nam stiže nova turska TV serija koja će promeniti dnevni red na društvenim mrežama, Kralice / Kraljica! Burcu Ozberk, koja će se pojaviti kao glavna glumica u seriji Kralice, čiji je prvi trejler objavljen, vratila se na setove.

Burcu Ozberk, kraljica romantičnih komedija uskoro u seriji Kralice / Kraljica!

Foto Credits: DiziCentral

Glumica, koja deli glavnu ulogu sa Gokhanom Alkanom, postala je ime koje njeni fanovi hvale kao kraljicu ovakvih projekata zbog romantičnih humorističnih serija u kojima je do sada bila. Ovog puta gledaćemo Burcu Ozberk kao snažnu damu u glavnoj ulozi novog dramskog projekta adaptiranog po američkoj TV seriji Queen Sugar / Kraljica Šećera, koja uskoro kreće na Kanalu D pod imenom Kralice / Kraljica.

Gledaćemo priču o ženi koja veruje svom mužu, koji je košarkaš, i preuzima sve vrste rizika za nju, ali čiji su snovi jednog dana uništeni, ponovo se ujedinjuje sa svojom braćom i sestrama i ponovo gradi svoj život.

Burcu Ozberk, koju smo godinama gledali u TV serijama i bili svedoci veoma uspešnih rezultata sa romantičnim komedijskim projektima, videćemo kao glavnu žensku ulogu jake dramske priče narednih dana. Glumica, koju ćemo gledati u liku Deniz, već se našla na dnevnom redu društvenih mreža. U komentarima za seriju Kralice možete videti ocene publike poput „Ako je tu Burcu Ozberk, ova serija će se definitivno isplatiti.“.

Datum premijere još nije objavljen

U stvari, ove reči imaju moćno značenje. Ozberk je veoma uspešno ime u odabiru projekta, a serija Kralice / Kraljica je izvanredno delo čak i iz tog razloga. Naravno, Gokhan Alkan, koji je pokazao snažnu dramsku predstavu u najnovijoj seriji Kalp Yarasi / Rana na srcu i koju je brojna publika pratila sa divljenjem, vratio se na ekrane sa likom košarkaša Ateša, što je veoma obradovalo njegove fanove.

Detalji poput toga kada će se emitovati serijal Kralice, koji se uskoro očekuje na ekranu Kanala D, i kada će početi, nisu jasni, ali je očigledno da je već počela da dolazi na dnevni red na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by kraliçe ✸ (@kralicedizi_)

NOVO - Almila Ada, Ozgu Kaya i Melisa Berberoglu su postale kao sestre u toku serije Uc Kiz Kardes!

By: TV Exposed