Almila Ada, Ozgu Kaya i Melisa Berberoglu su postale kao sestre u toku serije Uc Kiz Kardes!

Fotografije sa seta turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se emituje na Kanalu D utorkom uveče, ukazuju na to koliko je ekipa stvorila ambijent za dijalog i koliko su se zabavili na snimanju priče sa velikom dramom.

Almila Ada, Ozgu Kaya i Melisa Berberoglu su postale kao sestre u toku serije Uc Kiz Kardes!

Foto Credits: Haberler

Adaptiran iz istoimenog romana Iclal Aydin, Uc Kiz Kardes je projekat koji je ostavio godinu dana iza sebe i koji je do sada doneo mnoge posebne uspehe Kanalu D. Plodove podrške koju je dobila od javnosti ekipa serije ubrala je i raznim nagradama.

Očuvana je i snaga priče serije Uc Kiz Kardes, a publika željno iščekuje svaku novu epizodu. Mlade glumice serije, koje se međusobno nazivaju tri sestre, takođe su u veoma posebnom periodu u pogledu svojih karijera.

Snažna priča i veliko značenje serije

Likove tri sestre koje glume Almila Ada, Ozgu Kaya i Melisa Berberoglu su toliko kompatibilne jedna sa drugom da se to veoma pozitivno odražava na njihove predstave na ekranu. Projekat Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koji je pronašao snagu priče i podršku publike koja se može nastaviti u narednim godinama na ekranu Kanala D, imaće nezaboravne tragove u karijerama ove tri glumice.

Uz brze epizode, snažnu priču i timski nastup koji je uvek motivisan, mnogi smatraju da serijal Kanala D Uc Kiz Kardes treba da bude dodatno očuvan. Tri mlade glumice izražavaju značenje serije za njih na sledeći način:

„Imamo veoma bliske fanove koji su partneri našoj priči već dve sezone. Ovaj osećaj je veoma ponosan. I sa mesta možemo da kažemo da smo timski postigli prelepu harmoniju, i ispred i iza kamere. Mislimo da se ta energija reflektuje na ekranu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Ceren Yalazoglu Karakoc i Serkan Tinmaz o seriji Šerbet od brusnice

By: TV Exposed