Nova glumica u TV seriji Camdaki Kiz

Turska TV serija Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala nastavlja da ostvaruje odlične rezultate. Kada god priča u seriji utihne, desi se nešto što vrati interesovanje gledalaca.

Nova glumica u TV seriji Camdaki Kiz

Foto Credits: Internet Haber

Kvalitet je možda dobra reč da se opiše TV serija Camdaki Kiz i posao koji se radi u ovom projektu. Naravno, kao i za svaki projekat postoje kritike, ali dobar rejting sve to nekako stavlja u drugi plan.

Veoma zanimljiv dodatak je napravljen u glumačkoj ekipi projekta Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala, hit serije koja se emituje četvrtkom uveče.

Sada je u seriji koja ima dobre ocene i nastavlja da impresionira publiku svojom pričom na putu do finala ove sezone, potpuno novi i zanimljiv lik.

Alya kao Laz Kiz

Uspešna pevačica Alya pridružila se glumačkoj ekipi TV serije Camdaki Kiz, koju emituje Kanal D i producira kompanija OGM Pictures, koja bez dileme zna da napravi kvalitetne projekte.

Pevačica Alya će oživeti Laz Kiz, o kojoj će se mnogo pričati u nastavku ove turske TV serije.

Očekuje se da će novi lik započeti važan proces u priči serije i doneti nova uzbuđenja, što svakako raduje sve fanove ovog projekta. Uključivanje uspešne pevačice Alye u seriju sa likom Laz Kiz dovešće kako se navodi do važnih dešavanja u životu Hayrija, kojeg igra Cihangir Ceyhan.

Podsećamo, serija Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala je na Kanalu D svakog četvrtka uveče u 20:00.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Postoji osoba koja uvek može da nasmeje Su Burcu Yazgi Coskun na snimanju serije Kardeslerim!

By: TV Exposed