Kadir Dogulu otkrio kada počinje nova serija u kojoj glumi sa Neslihan

Neslihan Atagul i Kadir Dogulu, koji su među uspešnim glumačkim parovima poslednjih godina, doživljavaju uzbuđenje zbog svoje nove serije koja će se emitovati na Star TV-U. Kadir Dogulu, koji je na dnevnom redu svojim nedavnim izjavama, odgovarao je prethodnih dana na pitanja novinara.

Kadir Dogulu otkrio kada počinje nova serija u kojoj glumi sa Neslihan

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji se sprema da sa suprugom izađe pred svoje fanove u seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, razjasnio je mnoga pitanja.

Pored svog glumačkog identiteta, Kadir Dogulu uspešno radi sa svojom kompanijom Alim Production and Management. Nedavno je u Kazahstanu i zemljama ruskog govornog područja prikazan film Kazakh Job is in Turkey, koji je u kazahstanskoj koprodukciji snimio Alim Japim i u kojem je delio glavnu ulogu sa kazahstanskim glumcem Nurlanom Kojanbajevim. .

Na pitanje šta ga ovih dana zanima, odnosno čime se bavi, Kadir Dogulu je rekao: „Održali smo sastanke za naše nove projekte, imaćemo dobre digitalne projekte. Sada pokušavamo da se otvorimo svetu. Pokušavamo da prilagodimo naše projekte u ovom pravcu.”.

Dogulu, koji je srećan što je ponovo u istom projektu posle nekoliko godina i serije Fatih Harbiye, koja je snimljena 2013. sa svojom suprugom Neslihan Atagul, objasnio je detalje o ovom projektu:

“ Uskoro počinjemo da snimamo, pripreme se u toku. Bićemo na snimanju od prve nedelje jula, a naša drama će verovatno biti emitovana u septembru.".

NOVO - Necip Memili uskoro na novom projektu

By: Milt-TV Exposed