Hladni vetrovi između ljubavnika Bay Yanlisa, Serkaya Tutuncua i Cemre Gumeli

Serkay Tutuncu i Cemre Gumeli viđeni su sinoć u Cihangiru. Bilo je vredno pažnje da se par, koji je bio u kafićima 20 metara udaljenim jedan od drugog, međusobno ignorisao. Njihove izjave su zaprepastile. Serkay Tutuncu, poznat po takmičenju u Survivor-u, koji je počeo da glumi nakon toga, bio je u Cihangiru prethodne večeri  . Podsetivši da je njegova bivša ...

Hladni vetrovi između ljubavnika Bay Yanlisa, Serkaya Tutuncua i Cemre Gumeli

Serkay Tutuncu i Cemre Gumeli viđeni su sinoć u Cihangiru. Bilo je vredno pažnje da se par, koji je bio u kafićima 20 metara udaljenim jedan od drugog, međusobno ignorisao. Njihove izjave su zaprepastile.

Serkay Tutuncu, poznat po takmičenju u Survivor-u, koji je počeo da glumi nakon toga, bio je u Cihangiru prethodne večeri  .

Podsetivši da je njegova bivša koleginica Cemre Gumeli bila na mestu udaljenom oko 20 metara od njega, Tutuncu je bio šokiran rekavši "Nisam video Cemre. Serija je gotova, prijateljstvo je gotovo".

S druge strane, Cemre Gumeli je odgovorila: " Šta da kažem tačno. Uopšte se ne sastajemo. Nemam stav prema tome, ali zahvaljujem vam. Hvala vam puno što ste tako brinuli".

By: Tv Exposed

NOVO-Na kojoj je knjizi zasnovana serija Dogdugun Ev Kaderindir?