Demet Ozdemir u seriji Adim Farah od kritika do pohvala!

Peta epizoda serije Adim Farah / Zovem se Farah je iza nas. Pohvale na račun serije, glume i priče u njoj se samo nižu.

Demet Ozdemir u seriji Adim Farah od kritika do pohvala!

Foto Credits: DiziCentral

Priča o seriji, u kojoj su glumili Demet Ozdemir i Engin Akyurek, sve je jača. Podsetimo, gledanost serije Adim Farah / Zovem se Farah nije loša, ali utisak da se očekivalo više se nastavlja.

Demet Ozdemir je na ekranu kao majka koja pokušava da spasi sina, koji je u Tursku došao ilegalno iz Irana i zbog bolesti mora da živi u sterilnoj sobi kod kuće.

Glumica, koja u ovom projektu tumači lik Farah, kritikovana je zbog preterane glume nakon prve epizode. Međutim, za Engina Akyureka, kao da su se svi složili. Tahir Lekesiz je odavao takav utisak da se glumac veoma dobro prilagodio svom liku i da je bio integrisan sa likom od prve epizode.

Od preuveličane glume do normalizacije

Nakon nekoliko epizoda, ova situacija se desila i za Demet Ozdemir. U liku Faraha viđena je predstava sjajne turske glumice koja je napredovala od preuveličanih glumačkih stanja na početku do normalizacije.

Glumica, koja je kritikovana u prvim epizodama, postala je neko o kome se na društvenim mrežama govori pohvalama, a ne kritikama, na kraju pete epizode. Ozdemir, koja posebno dobija veliku podršku svojih fanova iz inostranstva i koju podržavaju njeni verni pratioci tako što svakodnevno dele hiljade objava, nikada ne pada sa dnevnog reda svojim pohvalnim komentarima.

Situacija u seriji Adim Farah se popravlja iz dana u dan i ako ovako nastavi, nema sumnje da će doći i još bolji rejting.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Berguzar Korel se vraća novim ambicioznim projektom

By: TV Exposed