Alparslan Buyuk Selcuku, Yasak Elma i Uc Kurus - ozbiljna bitka za rejtingom ponedeljkom

Od juče bitka za rejting ponedeljkom dobila je ozbiljnog konkurenta. Sinoć je emitovana prva epizoda serije Alparslan Buyuk Selcuklu, koja predstavlja novu sezonu serije Uyanis Buyuk Selcuklu.

Alparslan Buyuk Selcuku, Yasak Elma i Uc Kurus - ozbiljna bitka za rejtingom ponedeljkom

Foto Credits: Haberler

Odmah na startu odličan rezultat za seriju o sultanu Alparslanu, odnosno najbolji od svih. Prva epizoda serije Alparslan Buyuk Selcuklu bila je najgledanija od svih serija juče emitovanih. Ostvarila je total rejting od 7.52 i AB rejting od 7.47.

Na drugoj poziciji je serija Yasak Elma | Zabranjena jabuka. Epizoda ovog projekta koja je emitovana juče je imala total rejting od 6.60. AB rejting je iznosio 6.41 i u obe kategorije zabeležen je blagi pad.

Juče smo mogli da gledamo i drugu epizodu serije Uc Kurus | Tri novčića. Ona je bila treća po gledanosti sa total rejtingom od 5.12 i AB rejtingom od 4.84. Pored navedenih, tu su i serije Kalp Yarasi i Emanet, koje ipak teško da mogu da se takmiče sa tri već pomenuta projekta i njihovi rejtinzi su znatno niži.

Dve serije su tek na početku, dok je serija Yasak Elma starosedelac sa već ustaljenim gledaocima. Dileme nema, očekuje nas zanimljiva trka za gledanost ponedeljkom. Koja od ovih serija je vaš favorit? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Uskoro početak turske serije Sakli / Sakriven

 By: Milt-TV Exposed