Basak Gumulcinelioglu ispričala anegdotu vezanu za seriju Yargi

Turska glumica Basak Gumulcinelioglu privukla je pažnju svojim likom Neve u TV seriji Yargi / Presuda.

Basak Gumulcinelioglu ispričala anegdotu vezanu za seriju Yargi

Foto Credits: Haberler

Ova turska serija je imala veliki uspeh na ekranu Kanala D. Pored toga što je glumica impresionirala svojim nastupom, ona je takođe dala značajan doprinos uspehu serije.

Serija Yargi / Presuda se emitovala i emituje ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama sveta i dostigla je veoma veliku gledanost. Gledaoci sa nestrpljenjem čekaju novu sezonu TV serije Yargi, koja je efikasna i na društvenim mrežama.

Naravno, značaj priče je veliki pod svetskim uspehom serije.

Razgovor sa Uber vozačem

Basak Gumulcinelioglu je takođe ispričala o zanimljivoj situaciji koju je doživela dok je putovala u inostranstvu, a ovo je zabeleženo kao primer kako turske TV serije utiču na zajednice u različitim zemljama.

Gumulcinelioglu, koja je koristila taksi uslugu Uber u Los Anđelesu, u SAD, rekla je da je upoznala osobu iz Kostarike i da joj je ta osoba pričala o turskoj TV seriji koju su gledali kada je saznala da je Turkinja. Prenoseći razgovor koji je vodila sa Kostarikancem, koji je rekao da im je serija Yargi, koja se u SAD emitovala pod imenom Family Secrets, spasla brak, glumica je napomenula da je imala lepu koincidenciju.

Basak Gumulcinelioglu je rekla da je imala nezaboravan trenutak kada je vozač Ubera nije prepoznao tokom vožnje, a zatim se predstavila. Na društvenim mrežama ove reči turske glumice dele fanovi uz različite komentare.

NOVO - Rabia Soyturk stavila tačku na raspravu sa Canerom Topcuom

By: TV Exposed