Čovek koji čini život Farah Zeynep Abdullah prelepim (FOTO)

Glumica Farah Zeynep Abdullah rođena je 17. avgusta 1989. godine u Istanbulu kao ćerka oca koji vodi poreklo od Iračkih Turkmena i majke turskog i bosanskog porekla. Glumica je svog oca predstavila svojim pratiocima putem naloga na društvenim mrežama. Farah Zeynep Abdullah izjavila je da je uvek bila uz oca bez obzira na sve i ...

Čovek koji čini život Farah Zeynep Abdullah prelepim (FOTO)

Glumica Farah Zeynep Abdullah rođena je 17. avgusta 1989. godine u Istanbulu kao ćerka oca koji vodi poreklo od Iračkih Turkmena i majke turskog i bosanskog porekla. Glumica je svog oca predstavila svojim pratiocima putem naloga na društvenim mrežama.

Farah Zeynep Abdullah izjavila je da je uvek bila uz oca bez obzira na sve i da je razlog što je u životu stajala uspravno upravo on. Glumica je objavila emotivni post na očev rođendan.

Evo fotografije i impresivne poruke poznate glumice koja se odrazila na Instagramu sa ocem:

„Dragi moj oče, koji si uz mene bez obzira na sve, glavni si razlog zašto držim podignutu glavu. Ti si izvor moje muzike, arhitekta mog života, stub naše porodice, srećan ti rođendan. Zahvalna sam što sam tvoja ćerka. Uvek me ljubi ovako, ja ću ostati tvoja beba. Mnogo te volim, za mnogo zdravih i spokojnih godina ”.

By: TV Exposed

NOVO-Ko je nova devojka Buraka Deniza (FOTO)