Melisa Asli Pamuk u pregovorima za novu TV seriju

Turska glumica Melisa Asli Pamuk važi za veoma talentovanu ali i lepu mladu damu. Zbog njenog glumačkog talenta, ponuda za nove uloge joj nikada ne manjka.

Melisa Asli Pamuk u pregovorima za novu TV seriju

Foto Credits: DiziCentral

Melisa Asli Pamuk trenutno tumači jednu od glavnih uloga u internet seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život. Reč je o projektu digitalne platforme BeIN Connect, koji ostvaruje veoma zapažene rezultate gledanosti. Serija iz epizode u epizodu privlači sve više pažnje.

Ova turska glumica je u pregovorima za novi, dugo najavljivani projekat. Reč je o seriji Intibah / Osvećenje koja se najavljuje pa može se reći već godinama unazad. Podsećamo, radnja serije Osvećenje će započeti pričom iz daleke prošlosti. U njoj će biti prikazana ljubav bogataša po imenu Ali Bey prema kurtozani Mahpeyker. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije BKM. Scenaristi ove nove turske serije su Melek Gencoglu i Su Ersoz. Snimanje kadrova na ovom projektu će započeti u toku jula meseca ove godine. Plan je da serija sa emitovanjem počne u toku septembra.

Pored nje ljudi zaduženi za ovaj projekat pregovaraju i sa Selahattinom Pasalijem za glavnu mušku ulogu. U ovom trenutku, oboje su veoma zainteresovani za rad na ovoj novoj seriji i realne su šanse da ih zajedno gledamo na sceni serije Intibah.

NOVO - Za sedam dana počinje nova turska serija Kara Tahta / Tabla

By: Milt-TV Exposed