Tarik Emir Tekin - Jedina konkurencija sam sam sebi!

Mladi turski glumac Tarik Emir Tekin, koji je široj publici poznat po liku Selcuka kojeg je igrao u popularnoj TV seriji Sadakatsiz / Neveran Kanala D, u novoj sezoni preuzima glavnu ulogu u seriji Bir Peri Masali / Bajka, koja se emituje na Fox TV-u.

Tarik Emir Tekin - Jedina konkurencija sam sam sebi!

Foto Credits: Haberler

Partnerka glumca u ovoj novoj seriji je sjajna Alina Boz. Ova dva imena dobila su veoma dobre komentare na društvenim mrežama čim je serija počela.

Tarik Emir Tekin, koji je u seriji izašao pred publiku sa likom Onura, izašao je pred objektiv za oktobarsko izdanje magazina Elle Turkey. U intervjuu koji je dao za magazin, glumac je rekao da je bio samo u konkurenciji sa samim sobom, govoreći i o svojoj potrazi za savršenstvom i izjavio:

Dobro je težiti savršenstvu, ali kada je stalna težnja za savršenstvom suočena sa strepnjom neuspeha, ne možete preduzeti nikakve korake. Zato prvi korak do savršenstva glasi - danas nije savršen.”.

Navodeći da nije ambiciozan, glumac je rekao: „Trka u mom životu je samo sa samim sobom, ja nemam ambicije. Takođe volim da radim onaj posao i rad koji mi je u srcu“.

Glumac privlači pažnju ulogom bogataša u seriji Bir Peri Masali / Bajka, koju potpisuje kompanija Med Yapim. Dok Deniz Akcay piše scenario za seriju, Cagil Bocut i Merve Colak takođe režiraju.

View this post on Instagram

A post shared by Taro (@taroemir)

NOVO - Šok za gledaoce serije Kardeslerim / Moja braća

By: TV Exposed