Kaan Tasaner kao Giray u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Kaan Tasaner je jedan od značajnih muških glumaca u istoriji turske televizije i kinematografije, poznat po svojim uspesima u projektima u kojima je ranije učestvovao.

Kaan Tasaner kao Giray u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice

Foto Credits: Internet Haber

Učešće Kaana Tasanera u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice u novom periodu doneće značajne promene u priči.

Podrazumeva se da će prva od ovih promena biti razvoj događaja u vezi sa likom Doge. Novi partner Sile Turkoglu, koja igra lik Doge u TV seriji Kizilcik Serbeti je upravo Kaan Tasaner.

Sila Turkoglu, čije je partnerstvo sa Dogukanom Gungorom prekinuto zbog priče, od sada će se u seriji pominjati sa Kaanom Tasanerom. .

Giray – šef farmaceutske kompanije

Od 57. epizode, koja će se emitovati u petak uveče, priči će se pridružiti i lik Giray. Dolazak lika Giraya, kojeg igra Kaan Tasaner, izazvaće promene na frontu Doge.

Ovaj novi razvoj ima veliko značenje za fanove Sile Turkoglua, koji već neko vreme kritikuju da je Dogin lik trivijalizovan u priči.

Obožavaoci, koji čekaju da mlada glumica dostigne efektniju tačku u scenariju, stoga su zadovoljni dolaskom lika Giraya. Postoji širok talas interakcije sa Silom Turkogluom na društvenim mrežama, a to se nastavlja uz podršku gledalaca u inostranstvu.

Čini se da interakcije likova Doge i Giraya u priči imaju veoma pozitivan uticaj na seriju Kizilcik Serbeti. Lik Giraya koji tumači Kaan Tasaner će se pojaviti u priči kao šef poznate farmaceutske kompanije.

View this post on Instagram

A post shared by Kaan (@kaantasaner)

NOVO - Loš start serije Yaban Cicekleri | Divlje cveće

By: TV Exposed