Ibrahim Celikkol komentarom ponovo skrenuo pažnju na Birce i njega! (FOTO)

Birce Akalay i Ibrahim Celikkol, koji su se spremali  i spremaju da uđu na set za snimanje druge sezone serije Kus Ucusu / Let ptica, koja se emitovala na Netflixu i napravila dobar rezultat, postali su dnevni red na društvenim mrežama.

Ibrahim Celikkol komentarom ponovo skrenuo pažnju na Birce i njega! (FOTO)

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Birce Akalay je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju novosezonskih proizvoda brenda nakita koji nose njeno ime. Šta se desilo kada je Ibrahim Celikkol prokomentarisao fotografiju?! Dok je Irem Sak, glumicina koleginica u seriji Kus Ucusu, prokomentarisala fotografiju: „Neka budem kaiš na tvom struku, pusti me da ti budem ukosnica u kosi“, Ibrahim Celikkol je napisao: „Meci su jedini seks na ovom svetu!“ i uz to stavio emodži u obliku srca. Komentar Ibrahima Celikkola dobio je hiljade lajkova (u trenutku pisanja ovog teksta blizu 5.000) za kratko vreme. Nije baš najjasnije na čega je glumac mislio, ali sam rečnik je privukao veliku pažnju.

Zgodni glumac Ibrahim Celikkol učestvovao je na fotografisanju svoje bliske prijateljice i nije štedeo njegovu podršku za promociju nove kolekcije brenda. Prijateljstvo između dvoje glumaca, započeto TV serijom Siyah Beyaz Ask / Crno-bela ljubav, koja se emitovala na ekranima Kanala D 2017.-2018. godine, nastavljeno je i nakon serije. U stvari, s vremena na vreme, vesti o ljubavnoj vezi njih dvoje su se pojavljivale u tabloidnoj štampi.

Činjenica da su Celikkol i Akalay otišli ​​zajedno na odmor prošlog leta i podelili na društvenim mrežama fotografije sa istog izazvala je glasine o ljubavi, ali oba poznata imena su uvek davala izjave da su veoma dobri prijatelji.

Evo i pomenute objave.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Potvrdjeno deset novih turskih TV serija

By: TV Exposed