Ceren Benderlioglu se vraća na ekrane potpuno drugačijom ulogom!

Glumica Ceren Benderlioglu ostala je u sećanju obožavalaca turskih TV serija sa likom Omur koju je igrala u projektu Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz (EDHO). Uskoro ćemo je gledati u potpuno drugačijoj ulozi.

Ceren Benderlioglu se vraća na ekrane potpuno drugačijom ulogom!

Foto Credits: Internet Haber

Iako je ova veoma dobra turska glumica prošlog leta dobila dobre projektne ponude, odnosno ponude za nove uloge, ona ih tada nije ocenjivala jer je očekivala da će se serija Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz nastaviti. Ceren Benderlioglu je u svojoj izjavi nedavno navela da je, kada je serija otkazana zbog krize, patila zbog toga što nije prihvatila nijednu drugu ulogu.

U letnjem periodu, glumica će se sa svojim fanovima ponovo sresti na ekranu ATV TV kanala. Ovog puta, Ceren će se pojaviti u seriji namenjenoj mlađoj populaciji.

Ova turska glumica, koja će učestvovati u novoj televizijskoj seriji Icimizdeki Ates / Vatra u nama i koja će u ovom projektu tumačiti lik Tulin, predstavila je drugačiju sliku svojom novom bojom i oblikom kose.

Oslikavajući svoju lepotu novim imidžom, Ceren Benderlioglu je učestvovala u promotivnom snimanju sa Burakom Sevincom. To po svemu sudeći znači da će njihovi likovi Tulin i Dogan biti partneri u priči ovog novog televizijskog projekta.

Burak Sevinc, kojeg ćemo gledati u liku Dogana u seriji Icimzdeki Ates, izašao je pred svoje fanove i u glavnoj ulozi serije Askın Yolculugu Haci Bairam-i Veli, koja je emitovana na ekranu TRT1.

Sudeći po njenim objava na zvaničnom Instagram profilu, Benderioglu veoma aktivno vežba.

NOVO - Kakav će par u seriji biti Sinem Unsal i Halit Ozgur Sari?!

By: TV Exposed