Hande Ercel i Kaan Yildirim - London, pa odmor u Marmarisu?!

Jedno od poznatih imena koje je sklopilo ugovor sa Disney Plus-om je i Hande Ercel. Mlada glumica će takođe učestvovati kao zaštitno lice američkog giganta zabave u Turskoj.

Hande Ercel i Kaan Yildirim - London, pa odmor u Marmarisu?!

Foto Credits: Hurriyet

Hande Ercel, koja se nedavno dogovorila da učestvuje u Disney plus projektima sa brojnim poznatim imenima, željno se iščekuje. Tačnije, čekaju se vesti o tome koji će biti njen novi projekat, ali se sve više priča i piše o njenom privatnom životu.

Ercel, o kojoj se još uvek priča u mnogim zemljama sveta zbog serije Sen Cal Kapimi, koja je prošle godine doživela svoje finale, a koja je uspehom ove serije podigla svoju popularnost i otišla korak dalje, u poslednje vreme učestvuje na raznim manifestacijama i nastavlja da se odmara i zabavlja.

Međutim, nema detalja o novom projektu koji fanovi ove glumice željno iščekuju. Postojala je mogućnost da vidimo Hande Ercel u glavnoj ulozi u seriji El Turco, koju će Can Yaman snimati za Disney Plus. Međutim, zvaničnog saopštenja o tome još nema. S druge strane postoje oštri demanti, takođe nezvanično.

Hande je na promociji brenda govorila za medije ali nije mnogo toga otkrila. Na pitanje o novom projektu, glumica je rekla: "Još uvek ništa nije jasno, ne mogu vam ništa reći.".

U poslednje vreme na dnevnom redu časopisa o Ercel se govori zbog njene navodne ljubavi, odnosno veze sa sa kolegom, Kaanom Yildirimom. Priča se da je par posle boravka u Engleskoj i posete Londonu otišao na odmor u Marmaris.

Hande nije želela da odgovori ni na jedno pitanje o Kaanu, niti njihovoj navodnoj vezi.

NOVO - Oktay Kaynarca angažovao prvog glumca za novu seriju - njemu dobro poznato lice!

By: TV Exposed