Deniz Barut kao Ulu Ece u seriji Destan | Legenda

Jedna od novih turskih serija koje će imati premijeru u toku ovog meseca je i serija Destan | Legenda. Reč je o novom projektu Mehmeta Bozdaga, koji od ove serije ima velika očekivanja.

Deniz Barut kao Ulu Ece u seriji Destan | Legenda

Foto Credits: Promo / Destan

Glavne uloge u seriji Destan | Legenda će tumačiti Ebru Sahin i Edip Tepeli. Serija će biti specifična po liku žene-ratnice koju tumači Ebru Sahin. Nakon izbacivanja video najave same serije, ime Ebru je završilo u trendingu na društvenim mrežama.

Pravo na emitovanje ove turske serije je otkupio već veliki broj TV kanala širom sveta. Kreator projekta je novu seriju najavio kao najbolju istorijsku seriju ikada.

Ulogu u njoj će tumačiti i Deniz Barut. Ona će glumiti Ulu Ece, suprugu Alpagu Hana i majku njegovog eldest son. Njen lik je ne samo žena turskog hana, već i kćerka Varangiana, ruskog princa. Poslednja serija na kojoj je Deniz radila bila je Sol Yanim. U tom projektu je glumila Nil.

Kako trenutno stoje stvari, serija Destan će biti emitovana petkom. Premijera serije bi mogla da bude već narednog petka, 19. novembra. Tu informaciju očekujemo u danima koji slede.

Kakva su vaša očekivanja od ove nove turske serije?

NOVO - Serdar Olcin u drugoj sezoni serije Alef

 By: Milt-TV Exposed