Tim serije Iyi Gunde Kotu Gunde veoma zadovoljan i uspešan

Ozan Dolunay ostavio je snažan utisak nastupom u seriji Iyi Gunde Kotu Gunde, koja je emitovala prve dve epizode ​​na Star TV. Glumeći u vrlo dobroj harmoniji sa Elcin Sangu, glumac nastavlja da raste u svojoj karijeri. Poznati glumac odgovorio je na pitanja svojih obožavalaca na Onediovom youtube kanalu i dao informacije o svojoj novoj ...

Tim serije Iyi Gunde Kotu Gunde veoma zadovoljan i uspešan

Ozan Dolunay ostavio je snažan utisak nastupom u seriji Iyi Gunde Kotu Gunde, koja je emitovala prve dve epizode ​​na Star TV. Glumeći u vrlo dobroj harmoniji sa Elcin Sangu, glumac nastavlja da raste u svojoj karijeri.

Poznati glumac odgovorio je na pitanja svojih obožavalaca na Onediovom youtube kanalu i dao informacije o svojoj novoj seriji.

Objašnjavajući da je snimanje išlo vrlo dobro, Ozan Dolunay je rekao: „Počnimo nakon 1,5 godine: Vrlo smo dobro raspoloženi. To je zabavan scenario. Prezadovoljan sam likom koji igram. Malo manje energičan i manje iscrpljujući karakter, posle Cenka. ” Objašnjavajući da se u seriji sastao veoma dobar tim, glumac je izjavio da se tim podjednako dobro slaže i iza i ispred kamera, kao da godinama rade zajedno.

Ozan Dolunay je rekao: „Postoji čudna harmonija. Lepo je. Svi su zadovoljni. Da vidimo kako će publika reagovati. Svi smo vrlo dobro raspoloženi ”.

Iako su gledanosti prve dve epizode ​​serije niže od očekivanih,Iyi Gunde Kotu Gunde je produkcija koja može da pokaže porast, a putovanje nastavlja subotom uveče.

By: TV Exposed

NOVO-Serija Dovdugun Ev Kaderindir utrla put psihološkim dramama