Evo kada se nastavljaju turske serije Uc Kiz Kardes, Camdaki Kiz i Mahkum

Nova sezona turskih televizijskih serija se polako zahuktava. Svakog dana dobijamo nove informacije o nastavku popularnih serija koje su bile na pauzi tokom leta.

Evo kada se nastavljaju turske serije Uc Kiz Kardes, Camdaki Kiz i Mahkum

Foto Credits: IMDB

Pre letnje pauze gledali smo veliki broj zanimljivih turskih TV serija. U toku pauze kreatori projekata su pokušali da urade što bolji posao i da nove sezone budu barem podjednako zanimljive kao one koje su iza nas. Da li će u tome uspeti, saznaćemo vrlo brzo.

Otkriveni su datumi nastavka serija koje su privukle dosta pažnje u prošlim sezonama. Reč je o zvaničnim, potvrđenim podacima od strane TV kanala na kom se serije emituju i produkcija. Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je donela priču koja je gledaoce ostavljala bez daha. To će pokušati da uradi i u nastavku, a serija će biti nastavljena 13. septembra.

Televizijska serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla je takođe bila veoma zapažena. Nastavak priče ovog projekta gledaćemo od 15. septembra.

Istog dana nastavlja se i serija Mahkum / Zatvorenik. Od naredne nedelje nova sezona TV serija će biti u punom jeku.

Sve više se priča i piše da će serija Yargi / Presuda biti nastavljena 18. septembra. Zvaničnog saopštenja o tome za sada još uvek nema.

NOVO - Gamze Ercel popularnost duguje sestri Hande

By: TV Exposed