Nesrin Cavadzade - Najlepši period života!

Turska glumica Nesrin Cavadzade, koja je dala život liku Bahar u seriji kanala Show TV Uc Kurus / Tri novčića, živi kako je rekla najmirniji, najsrećniji i najmirniji period svog života.

Nesrin Cavadzade - Najlepši period života!

Foto Credits: Haberler

Nesrin Cavadzade, koja se pojavila ispred objektiva za Hello Magazine, oduševila je svojom lepotom. Glumica se našla na naslovnoj strani poslednjeg broja ovog časopisa. Ova turska glumica je dala kako je i sama rekla jedan prijatan intervju. Nesrin koja vredno radi, radi šta joj je na umu, bori se sa poteškoćama i čvrsto se bori protiv nejednakosti polova, od glume do života.

U intervjuu između ostalog Cavadzade je rekla; „Više prihvatam ono što sam sada. Ja sam mirna, srećna i smirena.” Ona je svojom izjavom skrenula pažnju.

Nesrin Cavadzade je zaljubljena u svog kolegu Gokhana Alkana, kojeg je upoznala na setu serije Yasak Elma. Poznati par se verio u avgustu prošle godine. Gokhan Alkan, koji je dao romantičnu ponudu svojoj devojci u Datci, dobio je odgovor „Da“. Njihovi fanovi sada sa nestrpljenjem iščekuju datum venčanja.

S druge strane, serija Uc Kurus / Tri novčića, u kojoj glumica tumači lik Bahar uskoro će imati svoje finale. Prema planovima serije Tri novčića imaće svoje finale u 28. epizodi, koja će biti prikazana 23. maja.

NOVO - Loš start turske serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

By: Milt-TV Exposed