Loš start turske serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Prva epizoda serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, koja se emituje na kanalu TV8 i za koju se očekivalo da će doneti novi dah sredom uveče, stigla je na ekran 6. aprila. Prvi utisci nisu baš povoljni.

Loš start turske serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Foto Credits: IMDB

Ono što je mnoge zanimalo je kakav rejting će ostvariti ova nova serija sa Irem Helvacioglu, Enginom Ozturkom, Selin Yeninci i Olgunom Tokerom u glavnim ulogama.

Rezultati rejtinga prve epizode televizijske serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna,​ bili su znatno ispod očekivanja u konkurenciji sredom, gde se već emituju TV serije Kuruls Osman, Sadakatsiz, i Oglum / Moj sin. Očekivalo se da će nova TV serija vrlo dobro debitovati, ali je gledanost toliko niska da niko nije očekivao tako loš početak.

Vidimo da serija, koja privlači pažnju svojom pričom i činilo se da je ceni publika u komentarima na društvenim mrežama, nije mogla da se nađe ni u prvih 10 programa.

Serija, koja je zauzela 18. mesto u kategoriji total (rezultat svega 2.14), završila je dan 17. u AB (1.82) i 13. u ABC1 (2.72). Početak ove turske serije, koji je bio znatno ispod proseka i šokirao TV8, bio je prilično loš.

Gledaoci, koji smatraju da je serija preterana, komentarišu da je za ovako nešto kriva – dosadna radnja. Iako oni koji vole priču misle drugačije, gledanost pokazuje da je serija loše počela.

Ostaje da vidimo kako će se nastaviti gledanost ovog projekta, čija se naredna epizoda emituje 13. aprila…

NOVO - Yusuf Cim u centru pažnje

By: Milt-TV Exposed