Yusuf Cim u centru pažnje

Serija pod nazivom Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život, koja nastavlja da se emituje na platformi Bein Connect, zaista je veoma popularna. Jednu od uloga u njoj tumači i Yusuf Cim.

Yusuf Cim u centru pažnje

Foto Credits: Internet Haber

Možemo pokazati odraze velikog interesovanja koje su obožavaoci serije pokazali u inostranstvu, posebno iz hiljada inostranih poruka na društvenim mrežama i istaknutosti serije u Google pretragama. U seriji Hayaller ve Hayatlar, muški i ženski glumci privlače pažnju svojim impresivnim nastupima. Dominiraju sjajne ženske glumice kao što su Ozge Gurel, Aybuke Pusat, Melisa Asli Pamuk i Yesim Ceren Bozoglu. Muški glumci kao što su Yusuf Cim, Serkay Tutuncu i Ekin Mert Daymaz ih prate u stopu.

U seriji, koja se izdvaja kao ženska priča, zapaženo mesto je zauzeo Yusuf Cim sa likom Sergena. Nastavljajući uspešan nastup u ovoj internet seriji, glumac se prošle sezone pojavio na televizijskom ekranu sa likom Arasa u televizijskoj seriji Akrep.

Cim, koji je među zapaženim imenima prošlog perioda kada su u pitanju turske serije, radi na još jednom projektu od kojeg su zaista visoka očekivanja. Yusuf Cim takođe igra uticajnu ulogu u seriji Mevlana, koja se već duže vreme priprema i snimanje kadrova na ovoj seriji će trajati sve do leta.

Ostaje da vidimo da li će nova serija biti podjednako uspešna kao internet serija na kojoj Yusuf isto radi.

NOVO - Interesovanje za seriju Yargi se nastavlja!

By: Milt-TV Exposed