Ko će glumiti Hayrija u seriji Camdaki Kiz?

Snimanje druge sezone serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla je zvanično počelo. Ipak, jedno od glavnih pitanja vezanih za narednu sezonu nije rešeno.

Ko će glumiti Hayrija u seriji Camdaki Kiz?

Foto Credits: IMDB

Lik Hayri koji će se pojaviti u nastavku biće glavni protagonista serije u novoj sezoni, uz naravno Nalan. U drugoj sezoni gledaćemo njihovu ljubav. Ono što još uvek nije poznato je to koji glumac će tumačiti Hayrija. Pregovori su vođeni sa nekoliko poznatih imena – bez uspeha. Pregovaralo se sa Celilom Nalcakanom, Ibrahimom Celikkolom i Erkanom Kolcakom Kostendilom. Pregovori nisu urodili plodom. Nakon njih, uloga je ponuđena i Cihangiru Ceyhanu. Ishod pregovara još uvek nije poznat, ali postoje nagoveštaji i da bi i oni mogli da budu neuspešni.

Prema informacijama koje dolaze iz Turske, drugi glumci te starosne dobi se razmatraju za ulogu Hayrija. Ono što je sigurno je da se taj lik neće pojaviti u prvoj epizodi druge sezone. Hayri bi trebao da se pojavi u drugoj epizodi, ali pod uslovom da ljudi iz produkcije uskoro pronađu adekvatno rešenje i glumca za tu ulogu. Do tada, ništa nije sigurno...

NOVO - Umitcan Uygun podneo tužbu protiv mnogih turskih zvezda!

 By: Milt-TV Exposed